Допълнителни
Услуги

Ние разбираме, че в бизнеса детайлите правят разликата, и затова предлагаме широка гама от допълнителни услуги, които да отговарят на вашия специфичен бизнес модел и нужди. „PLC Trans“ се гордее с това, че не просто предоставя стандартни транспортни решения, но и индивидуални опции, които подобряват сигурността на вашите операции.

traces up
imre tomosvari FbhuN53 330 unsplash 1

Митническо представителство

Във връзка с постоянните ни курсове до Англия и Ирландия PLC Trans извършва за своите клиенти пряко митническо представителство по смисъла на чл. 5 от Митническия кодекс на Общността и Закона за митниците. Чрез коректни и професионални отношения с митнически агенти, се стремим да предоставяме бързо и ефективно уреждане на митническите формалности за всеки клиент, който има нужда от тази услуга.

Застраховане

Застраховката защитава Вашите товари срещу рискове възникнали по време на транспортиране. Всички видове товари, превозвани с морски, сухопътен, въздушен или комбиниран транспорт и свързаните с тях материални интереси по време на транспортирането могат да бъдат застраховани. Покритите рискове се определят в зависимост от спецификата на товара, опаковката, вида транспорт, начална и крайна дестинация.

scott graham OQMZwNd3ThU unsplash 1
Vector2
ruchindra gunasekara GK8x XCcDZg unsplash

Товаро - разтоварни дейности

Независимо дали товарът е необходимо да се складира или да се разпредели в по-малки транспортни средства, ние можем да направим това за Вас. Притежаваме подходяща техника и подготвени служители, които да извършат тази товаро-разтоварна услуга, независимо от теглото и размера на опаковката. PLC Trans предлага и склад за съхранение на всякакви стоки за определен период от време.

ПРОДАЖбА НА УПОТРЕБЯВАНи ВЛЕКАЧИ И РЕМАРкЕТА

Във връзка с постоянния процес на подновяване на автопарка си, PLC Trans продава своите използвани влекачи и полу ремаркета. Ако желаете да научите повече, натиснете бутона по-долу.

wolfgang hasselmann nbRgZltoOck unsplash

Транспорт

& Логистика

При изграждането на нашия екип е постигнат баланс между експерти с дългогодишен опит в областта на международния транспорт и млади, отлично подготвени кадри.